Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2007 15:20 - ...:::Фен Клуб на Теодора в София:::...
Автор: nikisf Категория: Новини   
Прочетен: 828 Коментари: 3 Гласове:
0



image

Здравейте!
Преди известно време ми хрумна идеята да организирам фен клуб на младата певица Теодора. След дълго мислене реших да се консултирам с екипа на Диапазон рекърдс и самата Теодора, и за моя радост получих положителен отговор от тях. Според мен беше крайно време да се осъществи подобен проект в столицата, след като преди година бяха направени още 2 – в Сливен и в Бургас. Да си припомним, че Теди пожъна голям успех през 2006 година с тоталните си хитове „Някой като мен”, „Гаси тока”, „Хит си за жените” и много други. Чаровната изпълнителка спечели хиляди фенове, накара много нейни върли противници(сред които и аз) да прогледнат и да оценят истинския й талант. Каквото и да си говорим, Тео[дора доказа нещо много важно за всеки един артист-изпълнител – че тайната на успеха се крие именно в хубавите и качествени песни. Кариерата й доби едно ново измерение, което я изстреля високо горе, при звездите. При разговора си с нея разбрах едно – тя не е загубила човешкото в себе си, а точно обратното. Останах доста приятно изненадан от човека Теодора и мисля, че всеки трябва да се убеди в това. Това е една от причините да избера именно Теди и да се наема да организирам нейния фен клуб в София. Винаги съм мразел понятието „фен клуб” и затова бих го нарекъл „среща на Теодора с хората, които я харесват и които искат да разберат що за човек е тя”.

Идеята ми е в тази тема да се заформи една хубава дискусия относно Теди и нейният фен клуб в столицата. Засега не мога да кажа точна дата и място, но нещата клонят към първите две седмици на месец юни, а мястото определено ще е в известно заведение в центъра :)

За самото организиране имам подкрепата на Диапазон рекърдс и Теди, така че ще се радвам тук да се получи хубава тема за дискусия, записване, мнения и предложения, дори критики :) Все пак да не забравяме, че критиката е хубаво нещо, но само когато е градивна и основателна!

За инициативата тръгва и сайт, посветен именно на фен клуба й в София, където ще се изготви  и списък с всички нейни фенове – www.tedifans.hit.bg Поради тази причина ще помоля  хората, които харесват Теодора и искат да участват в този проект да изпратят своето име и e-mail за връзка с тях на tedifans@abv.bg  Мисля, че всичко е ясно. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да пишете ПМ тук или на горепосочения мейл.

Искрено се надявам всичко това да се осъществи, защото не мисля да е нещо преходно и малко, дори напротив! Със заемането с тази нелека задача, ще се направи една доста мащабна реклама, каквото ще бъде и самото събитие, така че очаквайте нещо грандиозно :)

P.S. Отново казвам, че става дума за фен клуб в София, така че да го имат впредвид хората, които се записват :)


Тагове:   фен,


Гласувай:
0



1. анонимен - Добре дошъл, приятелю! Извинявай, ...
30.04.2007 15:28
Добре дошъл, приятелю! Извинявай, какъв сстил пее Теодора?
цитирай
2. nikisf - :)
30.04.2007 15:43
По принцип фолклор, но сам се сещаш, че в тази музика бъдеще за съжаление няма и момичето много точно се насочи към поп фолка, колкото и да е плют от всички.
цитирай
3. varg1 - поредната
30.04.2007 16:39
9700
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikisf
Категория: Музика
Прочетен: 12181
Постинги: 5
Коментари: 3
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930